Lifestyle

Arată grozav. Ai încredere în tine. Sfaturi de frumusețe pentru vară

Published

on

Foto. MoonRid3r

Urmează calea către un ten cu aspect sănătos cu acești pași pe care să îi incluzi în rutina ta de frumusețe.

  • Curăță tenul de două ori pe zi – dimineața și seara înainte de culcare, fără excepție. Dacă tenul pare curat nu înseamnă că și este. Cel mai probabil, este acoperit de impurități invizibile care pot dăuna pielii. Elimină-le.
  • Evită săpunul normal și folosește geluri de curățare facială care sunt mai delicate și sunt create pentru diferite tipuri de ten.
  • Clătește doar cu apă caldă, niciodată cu apă foarte rece sau fierbinte. Temperaturile extreme pot irita pielea.
  • Exfoliază cel puțin o dată pe săptămână. Exfolierea ușoară îndepărtează celulele moarte de pe ten, făcându-l mai fin si mai luminos. Similar cu gelul de curățare, asigură-te că alegi un exfoliant potrivit tipului tău de ten.
  • Nu te șterge niciodată pe față cu prosopul întregii familii. Dacă nu este curat este posibil să ajungă bacterii pe fața ta proaspăt curățată. Încearcă testul mirosului. Dacă prosopul tău nu miroase ca și cum ar fi proaspăt spălat, atunci mai bine ia unul curat.
  • Investește într-un tratament facial din când în când. Așa cum mergi la dentist pentru detartraj și pielea are nevoie de curățare în profunzime . Frecvența tratamentelor cosmetice depinde de tipul de ten. Consultă cosmeticiana pentru a stabili cât de des ai nevoie de un tratament cosmetic.
  • Curățați zona ochilor cu grijă. Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire piele de pe întregul corp. Acordă-i atenție sporită. Curăță-o cu grijă!

1 Comment

  1. Erika

    July 4, 2020 at 8:31 pm

    Mulțumesc pentru aceste articole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version