Lansări

ANNA a lansat primul single! „Secretul” (VIDEOCLIP)

Published

on

Anna intră în showbizul muzical cu melodia „Secretul”, pentru care a filmat și un videoclip ce a fost lansat astăzi, 14 noiembrie 2020. Piesa „Secretul” este produsă de HMT Production, muzică și text Alin Nicodim. Tânăra solistă, pe numele ei adevărat Ana Corbu are 11 ani și este elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială din Berceni.

„Melodia „Secretul” promovează bucuria de a fi sincer cu tine însuți, de a fi bun cu cei din jurul tău și de a crede în propriile forțe pentru a putea  îți îndeplinești visurile și pentru a găsii fericirea”, a mărturisit Alin Nicodim, compozitorul piesei.

Anna a declarat că este bucuroasă de proaspăta realizare și ne-a povestit mai multe detalii din culise: „Filmările s-au făcut în două zile în mai multe locații. A fost o experiență minunată mai ales că au fost alături de mine câțiva prieteni și părinții mei și m-am simțit în largul meu. Sper să vă placă și aștept să-mi spuneți părerile voastre pe paginile de socializare. Acesta este primul meu proiect muzical și îmi place. Sper că și vouă!”

Zâmbitoare, sinceră și curajoasă ne-a arătat talentul ei muzical și ne-a cucerit de la prima întâlnire. Vocea ei caldă și pasiunea pe care o are pentru muzică și dans ne-a inspirat în această toamnă, reușind să producem o nouă piesă.”, spun cei de la HMT Production

Advertisement

Mai multe detalii pe paginile de artist:

ANNA – Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version