Diverse

Andrei DEIU Lincan (România) este marele câștigător al Campionatului de Culturism din Texas. Românul a primit invitația la Mr. Olympia 2021

Published

on

Foto. Andrei Deiu / YouTube

ANDREI LINCAN (România) este marele câștigător al „IFBB Republic of Texas Championships”, unul dintre cele mai importante concursuri în domeniul culturismului. Evenimentul s-a desfășurat duminică, 17 iulie 2021, în statul Texas din Statele Unite ale Americii.

Andrei Deiu este românul cu cel mai mare număr de urmăritori de pe Instagram și idolul multor persoane pasionate de fitness și culturism. În vârstă de 24 de ani, Andrei impresionează nu doar prin comunitatea mare de fani strânsă pe Instagram (4,5 milioane), ci mai ales, prin fizicul său extraordinar.

Campionatul de Culturism din Texas are doar două divizii profesionale la care sportivii pot concura. Rezultatele sunt extrem de importante, fiind elemente semnificative pentru pasul sportivilor către cel mai râvnit concurs din domeniul acestui sport, Mr. Olympia 2021.

Cele două divizii profesionale de culturism sunt pe deplin stăpânite de sportivii care se luptă pentru șansa de a-și demonstra abilitățile pe cea mai mare scenă din sport (Mr. Olympia). Câștigătorii din diviziunile masculine ale concursului „IFBB Republic of Texas Championships” câștigă o invitație la Mr. Olympia din 2021, eveniment programat în perioada 7-10 octombrie, în Orlando, Florida.

Anul acesta, sportivul de origine română, Andrei Lincan, este marele castigator al categoriei Men’s Physique, obținând astfel invitația către scena Mr. Olympia 2021.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version