Lansări

Alb Negru a lansat piesa “Taci Inima”, un videoclip cu final neașteptat

Published

on

Duoul format din Kamara și Andrei Ștefănescu a revenit în atenția fanilor cu un nou single. Acesta se numește “Taci Inimă”, iar artiștii au filmat și un videoclip cu final neașteptat. Fanii sunt invitați să afle povestea acestuia filmată la terasele de la mare când încă nu începuse sezonul estival.

Noua melodie interpretată de Alb Negru, mai precis Kamara și Andrei Ștefănescu, se numește “Taci Inimă” și este lansată împreună cu Sprint Music. De muzică s-au ocupat Felix-Dragoș Popescu (Felix Noa), Tudor Ionescu (Fly Project), Alin Onoiu (SMAX) iar de textul piesei Felix-Dragoș Popescu (Felix Noa) și Tudor Ionescu (Fly Project).

“Piesa a fost făcută cu băieții de la Fly Records, am înregistrat în studiourile de la Fly, s-au mulat pe stilul nostru și ne-au compus special această melodie. Noi am revenit la formula de doi, eu și Andrei Ștefănescu, ne-au făcut o piesă pe sufletul nostru și sperăm noi să fure cât mai multe suflete și să-i facă pe mulți să vibreze, să danseze și să le facă o vară mai frumoasă. Nu de puține ori mulți oameni au venit la noi și ne-au spus că “o anume piesă a noastră este melodia lor, de cuplu”, ceea ce ne bucură. Prin Marius Chină am ajuns la băieții de la Fly Records, la Fly Project, la Tudor, și pentru noi a fost o primă colaborare de succes din punct de vedere al conceptului. Acum să vedem cum va fi și succes de piață”, a spus Kamara.

Cât despre videoclip, băieții de la Alb Negru au spus că au filmat timp de două zile cu regizorul Ștefan Vlad, Kamara fiind producător executiv. “Am filmat în Mamaia Nord, într-un resort foarte frumos, pe plajă și pe un vas. Videoclipul e cool, fresh, e ce trebuie pentru vară și sperăm noi să fie pe placul cât mai multor oameni”, au mai spus membrii trupei.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version