Evenimente

100 de artiști și-au unit talentul pentru români (2020)

Published

on

100 de artiști pentru voi (2020) este un proiect inițiat de Primăria Capitalei, prin Creart, și compozitorul Andrei Tudor, alături de Orchestra Simfonică București. În cadrul proiectului muzical, 100 de artiști si-au unit forțele și au acceptat fără ezitare să aducă o bucurie românilor, în această perioadă a Sărbătorilor Pascale.

“100 de artisti au raspuns acestei chemari fara nici un beneficiu material si s-au imprimat audio si video doar cu telefonul mobil: Luminița Anghel, Paula Seling, Nico, Oana Sârbu, Adrian Daminescu, Mihai Georgescu, Doru Todoruț, George Miron, sopranele Felicia Filip, Irina Iordăchescu, Irina Baianț, Laura Bretan, tenorii Marcel Pavel, Vlad Miriță și Andrei Lazăr, Grupul Vocal Acapella (condus de George Miron) și Corul de Copii Sunetul Muzicii (condus de Cristina Manoliu), Maia Tudor alaturi de instrumentistii minunati ai Orchestrei Simfonice Bucuresti. Montajul video: Radu Bucura, Muzica: Andrei Tudor, versuri Andreea Andrei ! Il lansam azi, 17 aprilie, la 24:00, pentru ca pana maine noapte, cantecul sa ajunga in casele voastre si sa il cantam impreuna! Conteaza fiecare share!”, a declarat muzicianul Andrei Tudor pe pagina sa de Facebook.

Compoziția îi aparține lui Andrei Tudor, iar versurile au fost scrise de Andreea Andrei.

Advertisement

1 Comment

  1. Liza

    April 18, 2020 at 7:26 am

    Exceptional! Un proiect pe care imi doream sa il vad. Incredibil ce poate realiza acest geniu al muzicii, Andrei Tudor, desigur cu sprijinul uriaselor talente pe care le are tara noastra. Cinste tatalui sau care l-a calauzit si o face in continuare. Sarbatori frumoase oameni buni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version