Challenge pentru promovarea orașelor României pe TikTok! Dragoș Popa vă provoacă la #orasulmeu

 Challenge pentru promovarea orașelor României pe TikTok! Dragoș Popa vă provoacă la #orasulmeu

TikTok este aplicația mobilă devenită deja fenomen la scară largă și care se pare că a câștigat și în România tot mai multă popularitate, atrăgând acum utilizatori de toate vârstele. Deși poate fi controversată la început, cu puțină răbdare, utilizatorii descoperă conținut din ce în ce mai valoros în funcție de domeniul de interes pe care îl manifestă în aplicație. TikTok propune în fiecare zi o serie de teme prin care creatorii de conținut își pot dovedi creativitatea și măiestria.

Finalul săptămânii trecute a fost dedicat turismului și promovării orașelor României. Dragoș Popa, creator oficial de conținut TikTok, a propus un nou challenge românilor. Provocarea a constant în realizarea unor materiale video de promovare a orașelor de origine a utilizatorilor. Aceștia au fost îndemnați să prezinte tuturor particularitățile și frumusețea locului în care trăiesc, utilizând #orasulmeu. Dragoș Popa a dat startul și a realizat un material pentru orașul Zărnești (Brașov), însumând peste 80 000 de vizulizări, încă din primele zile. Provocarea #orasulmeu se bucură, până în prezent, de peste 3 millioane de vizualizări, comentarii și aprecieri din partea internauților.

Un alt challenge TikTok care a vizat obiectivele turistice și locurile deosebite din România, a fost lansat la începutul lunii de către alți creatori de conținut. Până în prezent, #loveromania a ajuns la peste 200 de milioane de vizualizări.

Conform unei declarații din partea Laurei Savu (global community manager @ TikTok) în cadrul emisiunii “World of TikTok”, în luna iunie a acestui an, erau 4 milioane de monthly active users și 2,4 milioane de daily active users din țara noastră.

Află mai multe despre TikTok.

Redacția SuperTU

“REVISTA PENTRU SUPER OAMENI”

Articole relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *